Vragen en antwoorden

Stel uw geloofsvraag hier!

Required *

Gelieve uw voor- en achternaam in te vullen

Gelieve een geldig e-mail adres in te vullen

  Refresh Captcha  
Typ de tekens hierboven over om te kunnen versturen aub
   
Other video's
DivX speler
Om de preken te bekijken, hebt u de gratis DIVX speler nodig. Normaal zal uw Internet Browser u zelf voorstellen om dit te installeren, zoniet kan u dit zelf doen downloaden via de knop hiernaast.

Bij problemen of vragen stuur zeker een email naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

TIP: Met de knop rechtsonder op de DIVX speler vergroot u de video tot uw volledige beeldscherm.W. M. Branham - De diepte roept tot de diepte (Video) Print E-mail
There are no translations available.

W. M. Branham
In de Bijbel kwam God als mens bij Abraham en kende de gedachten van Sara ook al was ze in een andere tent (Genesis 18).

Dit was een uniek teken dat God toonde vlak voor de vernietiging van Sodom en Gomorra.

Op dezelfde manier zou het ook op het einde gebeuren: God zal zich opnieuw tonen als de tijd weer vergelijkbaar is met Sodom en Gomorra (Lucas 17:28-30).

Dat is zeker gebeurd in onze tijd! God heeft zich nogmaals getoond door dezelfde gave van het kennen (onderscheiden) van de harten door br. Branham te tonen in onze tijd.

Deze gave is op honderden geluidsopnames te beluisteren, maar slechts op 1 video die u hieronder kan afspelen met Nederlands vertaalde tekst.

Read more...